Ideaalsed rätikud

On aeg hellitada end uute rätikute pehme ja mõnusa puudutusega! Sageli aga ei teata, kuidas rätikuid enne esimest kasutuskorda õigesti hooldada ja kuidas hoida neid pikka aega pehmetena.

Siin on mõned nipid, et sinu rätikud jääksid peale igat pesu ideaalselt pehmeteks ning saaksid luua tõelise spaa meeleolu oma vannituppa.

MIKS UUED RÄTIKUD VETT EI IMA?

Kas oled märganud, et uued rätikud ei ima vett nii hästi kui võiks? Põhjus peitub selles, et rätikute kangakiud on alguses suletud ega lase vett hästi läbi. Enne esimest pesu on oluline rätikuid 24 tundi külmas vees leotada. Külm vesi avab kangakiud, muutes rätikud palju imavamaks. Samuti aitab see eemaldada liigset värvi, mis võib muidu teisi esemeid määrida.

Käterätik Lovina, roheline (50x100)
Käterätik Lovina

KUIDAS PESTA JA KUIVATADA RÄTIKUID?

Pärast leotamist pese rätikuid 40-60 kraadi juures, järgides alati tootja juhiseid. Madalamad temperatuurid on keskkonnale ja rahakotile sõbralikumad, tagades samas rätikute värskuse. Oluline on ka kuivatamine – madalal temperatuuril kuivatamine aitab säilitada rätikute pehmust ja pikendab nende eluiga. Ära kasuta liiga kõrgeid temperatuure, sest see muudab rätikud karedaks.

Suur rätik Barbarum
Suur rätik Barbarum

LOO OMA VANNITUPPA LÕÕGASTAV SPAA MEELEOLU

Vannituba on koht, kus alustad ja lõpetad oma päeva. Miks siis mitte lisada sinna natuke luksust ja rahulikku atmosfääri? Spaa meeleolu saavutamiseks võid näiteks rätikud kokku rullida, mitte voltida. Rullitud rätikud näevad välja elegantsed ja võtavad ka vähem ruumi. Paiguta rätikud kaunilt riiulitele või korvidesse, et saavutada nii stiil kui ka praktilisus.

Rätikute komplekt Barbarum
Rätikute komplekt Barbarum

Õige hooldus ja nutikad sisustusnipid aitavad sul saavutada tõeliselt lõõgastava ja luksusliku tunde oma vannitoas. Hoolitse rätikute eest ja paiguta need stiilselt, et iga päev oleks justkui mini spaakogemus.

TUTVU RÄTIKUTE VALIKUGA SIIN

Ostukorv
Scroll to Top